Kávézóban cipő nézegetéssel töltöttem el az időm

Igazi kávérajongónak tartom magam. Ezekben a hűvös időkben, pláne szeretem a forró kávét. Ilyenkor a kávézóknak is teljesen más hangulata van. Mindent beleng a zamatos kávé illata, kellemes meleg van, ellenben a kinti szeles, esős időkkel. Legutóbb is, nagyjából egy ilyen helyzetben találtam magam. Szabadnapom volt, így eldöntöttem, hogy elmegyek és veszek magamnak egy csizmát télre. A sétáló utcában több üzlet is van, szóval arra vettem az irányt. Néhány üzletbe bementem, de ott nem jártam sikerrel, közben pedig az eső is elered, így végül megpihentem az egyik közeli kávézóban. A kávézás közben döntöttem el, hogy nem feltétlen kell nekem üzleten vásárolnom. Lehet, hogy egyszerűbb lenne, ha ezt is az interneten intézném, mint sok minden mást. Végül amellett döntöttem, hogy amíg várom az eső végét, addig megnézek pár oldalt, aztán majd később eldöntöm.

Online vásároljak vagy üzletben?

A keresés során jutottam el a CipoMarket.hu-ra, ahol meglepődtem mennyi mindent találok. Többféle márkával is találkoztam. A cipők mellett, pedig árulnak táskákat, pénztárcákat, öveket. Bevallom, hirtelen azt sem tudtam, hogy hol is kezdjem. Kicsit beszippantott az oldal, de aztán sikerült összeszedni a gondolataimat, hogy tulajdonképpen mit is keresek. Így az irányt a női csizmák kategóriája felé vettem. Ott láttam, hogy nem kell rengeteg oldalnyi találatot végignéznem, ezért nem szűkítettem le a találatokat, hanem szép nyugodtan végignéztem, hogy milyen kínálattal szolgál a https://cipomarket.hu/ webáruháza. Örömmel láttam, hogy rengeteg féle csizma van, és ezek közül elég sok meg is tetszett, így első ránézésre. Több darabon volt ráadásul akció, szóval ez is nagyon megtetszett. Felbuzdulva azon, hogy milyen szimpatikus volt az oldal, tovább nézelődtem, és megnéztem, hogy milyen kiegészítőket árulnak. Túlságosan azonban nem mertem elmélyülni a táskák között, mert nem szerettem volna annyit pénzt költeni.

Mindig van egy B terv

Végül lementettem azokat a csizmákat, amelyek tetszettek, a méretemben is megtalálhatóak, valamint árban is beleférnek a költségvetésembe. Utána néztem annak is, hogy hogyan zajlik a rendelés, illetve milyen kiszállítási és fizetési módok vannak. Azt is elolvastam, hogy milyen opciók vannak, ha nem megfelelő a méret, vagy valamiért nem tetszik a cipő. Elég részletesen leírták, hogy milyen teendők vannak ilyen eseteken. Ennek örültem, mert bevallom, nehezen veszem rá magam arra, hogy online vegyek cipőt, hiszen ilyenkor nem tudom felpróbálni. A ruháknál valahogy kevésbé szoktam ilyenek miatt aggódni, de a cipőknél ez egy kicsit mindig visszatart attól, hogy online rendeljem meg. A CipoMarket.hu azonban megnyugtatott ezzel a részletes GYÍK menüponttal, hiszen a felmerülő kérdéseimre válasszal szolgáltak, és az, amit olvastam, az tetszett.

Annyira belemerültem az oldal böngészésébe, hogy fel sem tűnt, hogy elállt az eső. Úgyhogy, a kávémat befejezve újra elindultam a cipőnéző körutamra, azzal a megnyugtató tudattal, hogy ha nem járok sikerrel, akkor is lesz egy B tervem, mégpedig ez az oldal, ahonnan tudok rendelni magamnak egy új pár csizmát.