A kávé ihlette fürdőszoba belső

Az egész család hatalmas kávéfüggésben szenved. A napi három kávé az a minimum, és nincs olyan kávézó a városban, amit mi még nem próbáltunk ki. Nem is volt kérdés, amikor a fürdőszobánk felújítása került napirendre, hogy az is a kávé bűvöletében fog elkészülni.

Elég régóta terveztük, hogy kicsit felfrissítjük a fürdőszobánkat, és sokkal jobban a saját ízlésünkre formáljuk. A fürdőszoba ötletek képekkel jönnek igazán át, így mi is számos oldalt és magazint átnéztünk, mire rátaláltunk erre az oldalra. Mivel nem nagyon tudtuk, hogyan nyúljunk a témához, nagyon hálásak voltunk ennek az oldalnak, hogy ilyen jól, lépésekre lebontva összeszedték a fontos teendőket.

Nem csak tippek, de a fürdőszoba ötletek képekkel is illusztrálva voltak, így nagyon jó volt ihletszerzés céljából is. Első körben mindenképpen a stílust és a színeket kell eldönteni, ami nálunk adott volt, hiszen a kávé színvilága köré szerettük volna rendezni a kialakítást.

Nem szerettünk volna elveszni a részletek között, így egy konkrét tervet készítettük. Mindent lépésekre bontottunk és a fürdőszoba ötletek képekkel lettek illusztrálva, hogy könnyebben tudjunk dönteni, melyik irányba mozduljunk.

Sikerült megtalálni a legtökéletesebb kávé árnyalatú csempéket és padlólapokat, amelyek nagyon jól passzoltak az elképzeléseinkhez. A vizesblokk kialakításánál, nem akartuk erőltetni azért ezt a kávés vonalat, és fontos szempont volt a praktikusság is.

Nagyon tetszett az egyik fürdőszoba ötlet képen egy csodás, vintage kád, aminek viszont nem tudtam ellenállni, így itt nem a praktikum döntött, de tökéletesen illeszkedett a fürdő stílusához. Ráadásul a kádhoz nagyon jól passzoló, régies stílusú csaptelepeket is sikerült beszerezni.

Végig fotóztam a munkát, ahogy lépésről lépésre megvalósul az álmunk. Szívderítő volt visszanézni a folyamatokat.

Nagyon jó volt, hogy a fürdőszoba ötletek képekkel lettek felturbózva és nagyon sokat segítettek a későbbi végeredmény elérésben. Az oldalnak pedig külön hálásak voltunk a precíz gyűjtésért, így sikeresen, felesleges körök nélkül sikerült abszolválni a feladatot.

Amikor végre elkészült a kávés hangulatú fürdőszoba, alig akartam elhinni, mennyire olyanra sikerült, mint amit eredetileg elképzeltünk. Most már igazi fürdőszoba felújító csapat lettünk, akik rekord idő alatt teljesítették ezt a sokszor idegörlő dolgot.