A kávézót is kell biztosítani

Mire van szükség minden kávézó üzleti vállalkozásnak: biztosítás. Kávézónak nagyszerű helyre, nagyszerű kávéra, kiváló ügyfélszolgálatra és biztosításra van szüksége. A kávézó indításához és megnyitásához sok ismeretre van szükség, például a kávék ismerete, a kávékészlet ismerete, a törvények és rendeletek ismerete, az adók, az árazás, a lízing, a bérbeadás és a marketing ismerete. De mi van a biztosítással? Sok kávézó üzlettulajdonos gyakran elfelejti ezt, bár erre számos forrás miatt szükség lehet, beleértve a bankokat, az ingatlankezelőket, a befektetőket stb.

A kávéház biztosítása feltétlenül szükséges, és ezt nem szabad figyelmen kívül hagyni.

A környéken számos helyi biztosítási ügynök létezik, amelyek segíthetnek a sok sajátos kérdés megválaszolásában. Ha nem tudja, hol kezdje, ne aggódjon, a legalapvetőbb tudnivalókat tárgyaltuk meg mi is a biztosítóval, aki sok hasznos dolgot mondott nekünk. A lényeg, hogy készen álljon arra, hogy foglalkozzon a sokféle kérdéssel, amelyekkel tisztában kell lennie, amikor megnyitja a kávéházát.

Az általános felelősségbiztosítás minden üzleti vállalkozás számára kötelező. Alapvetően az általános felelősségbiztosítás megvédi önt, ha baristája, kávéja vagy bármely más termék más emberek számára kárt okoz. Természetesen érdemes megkérdezni a biztosítási ügynököt a lefedettség részleteiről, de a teljes vállalkozásra vonatkozó általános felelősségbiztosítás megéri a pénzt. Ez különösen igaz akkor, ha van olyan alkalmazottja, akinek bármelyik tevékenysége (szándékos vagy nem) kárt okozhat az ügyfeleknek, és akik ezért kompenzációt kereshetnek, vagy akár pert is akaszthatnak a nyakunkba.

A üzleti vagyon védelme kritikus fontosságú. Számos alkalommal láttuk, amikor az üzleti tulajdon megsérült és / vagy ellopták, majd pedig hálásak voltak, hogy a biztosításuk fedezi őket, és nem nekik kell megfizetni a kárt. A részleteket ki kell dolgoznia a biztosítási ügynökével, de a biztosításnak tartalmaznia kell minden kültéri vagy külső tárgyat, például táblákat, korlátokat, napernyőket, fedélzeteket, teraszokat, világítást stb.

Helyzetétől függően fontolóra veheti az üzleti jövedelem fedezetének megszerzését. Az üzleti jövedelem fedezete segít fenntartani képességét a szükséges állandó és változó kávézói üzleti költségek fedezésére. De ezen kívül is persze sok más féle biztosítás is van, nem csak az üzletünket, hanem a lakásunkat biztosíthatjuk. És a lakásbiztosítás kötés online is lehetséges már.