A neten találtam meg álmaim lakását

Most itt ülök a saját lakásom napsütötte erkélyén az ötödik emeleten és nézem a játszótéren zsibongó gyerekeket, a madarakat és a felhőket, közben pedig kávét iszom. Minden reggel itt iszom a kávémat az erkélyen, annyira jó a hangulata. Mindig is erkélyes lakásról álmodtam.

A lakást az interneten találtam egy barátnőm segítségével, aki nekem a nextapro.hu hirdetőoldalt ajánlotta. Tudniillik már hónapok óta keresek kétségbeesetten egy szép, jó fekvésű, megfizethető eladó lakást, amit megvehetnék, hogy végre a saját otthonomba költözzek. Rengeteg helyen nézegettem az eladó lakás kínálatot, de sehol nem találtam megfelelőt. A nextapro.hu-n pedig szembejött velem a hirdetések között ez a gyönyörű, tökéletes eladó lakás, amibe első látásra beleszerettem.

A honlapra minden hirdető maga töltheti fel az eladásra kínált áruit, megunt, kihasználatlan tárgyait. Ki kell választani a sok kategória közül a megfelelőt (játék, ingatlan, ruha, jármű, sportszer, könyv, stb.), megadni a leírást, az áru tulajdonságait, feltölteni pár képet és már kész is. Még a telefonszámodat sem kötelező megadni, mert az oldalon keresztül is fel lehet venni a kapcsolatot a hirdetővel.

Az ingatlanok esetében nagyban megkönnyíti a választást a részletes leírás és adatlap az eladó lakásról. Én is ezek alapján döntöttem el, hogy jó lesz számomra ez a cuki kis lakás a belváros egyik félreeső utcájában. Imádok itt lakni, örülök, hogy rátaláltam az apróhirdetések között. Ezentúl én is itt fogok hirdetni, ha valamit el akarok adni.