Citromsavat szerettem volna venni, de végül kávévajat is vásároltam

Otthon egy kicsit meggyűlt a bajom a vízkővel, de nem tudtam sajnos olyan természetes tisztítószert találni, ami hatékonyan segített volna eltávolítani, ezért utánanéztem az interneten, hogy mivel tudnék házilag szembeszállni vele.

Ott olvastam, hogy a citromsav erre is jó. A citromsav alapvetően szörpökhöz is használatos, savanyítani tökéletes, de a vélemények szerint a vízkővel is fel tudja venni a harcot.

Ezért kerestem fel a humanityaruhaz.hu/termek/etkezesi_citromsav_500_gramm oldalt, és rendeltem is belőle, hogy később se legyen ezzel problémám.

Ha már meglátogattam ezt az oldalt, egy kicsit jobban körbe néztem, mert egyébként nagyon sok mindent lehet itt vásárolni. Nagyon sok természetes és BIO termékük van, ráadásul nagyon sok használható otthoni tisztítószerek készítésére is.

Láttam, hogy a citromsav például a fürdőbombáknak is az alapanyaga lehet, alaposabban utánanéztem, annyira nem nehéz csinálni, így ahhoz is vettem pár dolgot.

Aztán kicsit körbe néztem kávé fronton is és szerencsére találtam kávé illatolajat is, így kávé illatú fürdőbombát is tudok készíteni! Imádom a kávé illatét, így ennek is nagyon örültem.

Találtam még kávévajat is, ami eddig teljesen ismeretlen alapanyag volt a számomra. Sosem hallottam még róla, pedig elég jó dolog.

A humanityaruhaz.hu/termek/etkezesi_citromsav_500_gramm oldalon megnéztem azt is, hogy mire való. Az antioxidánsok és hasznos tápanyagok felszívódását segíti elő és öregedésgátló hatása miatt a szemkörnyék ápolására is kiváló, valamint a narancsbőr eltüntetésében is lehet rá számítani.

Szuper anyag, úgyhogy egyből tettem ezt is a kosaramba.

Nagyon sok szuper dolgot árulnak itt, mindegyik teljesen természetes, elég nehezen tudtam megállni, hogy ne tegyek még több dolgot a kosaramba.

Főleg a rengeteg olaj tetszett, amiket szinte mindenre lehet használni. Ezek az olajak nagyon jót tesznek a bőrnek, a hajnak, körömnek, igazi csodaszerek!

Nagyon sok mindent árulnak, ezért biztos, hogy később még elég sok mindent fogok rendelni innen.

Most egyelőre ezt a pár terméket rendeltem, de egy egész kis listát csináltam már, hogy a későbbiekben mit kell még megvásárolnom innen.

Egyébként nagyon hamar megkaptam mindent, amit vettem, és az éra is szerintem elég jó volt ahhoz képest, hogy mennyire speciális dolgokat vettem.

Örülök, hogy sikerült citromsavat vennem, ami egy kis hígítás és pár alkalom után mindenféle vegyszer nélkül, természetesen megoldotta a vízkő gondomat.

A fürdőbombákhoz még nem álltam hozzá, de kíváncsi vagyok, milyen lesz egy kávé illatú fürdőbomba, ami egy kávérajongónak igazi álma amúgy.

A kávévaj viszont egy csodaszer, már pár használat segített abban, hogy feszesebbnek érezzem a bőrömet, a narancsbőr is halványul, nagyon jó vétel volt! Egésze hihetetlen, hogy eddig nem ismertem, de örülök, hogy végül sikerült vennem, hiszen nagyon meg vagyok elégedve ezzel is, mint a humanityaruhaz.hu/termek/etkezesi_citromsav_500_gramm oldalon kapható legtöbb termékkel.