Reggeli kávézás közben néztem anyumnak szobalány állást Ausztriában

Szerencsére én elég jól boldogulok itthon, így nem vagyok rákényszerülve, hogy kimenjek külföldre dolgozni, de anyum szeretne. Most lett épp nyugdíjas, és felháborítóan kevés a nyugdíja szegénynek, ezen kívül ő egy olyan ember, aki nem bír tétlen lenni, mindig kell valamit csinálnia. Ilyenkor az idejét, próbálja a lehető leghasznosabban tölteni, mert nem bírja a céltalanságot és a tengődést.

ausztriai állásA legnagyobb jolly jokere anyumnak az az, hogy nagyon jól beszél németül. Erre alapozva a szokásos reggeli kávézásunk közben, előkaptam a laptopomat és elkezdtem nézni ausztriai állás terén, mi a kínálat. Találtam is szobalány állást a tiroli.hu weboldalán. Megmutattam neki az oldalt, miközben szürcsölgettünk a finom, frissen őrölt kávénkat.

Anyának nagyon tetszett a weboldal, így arra jutottunk, hogy ausztriai állás ügyben megvan a megfelelő segítségünk. Nagyon sok beszámolót olvastunk a Tiroli Álláskereső oldalán, amik egytől egyig azt a tényt támasztották alá, hogy ha valakinek ausztriai állásra van szüksége, és nincsen ebben a fajta álláskeresésben rutinja, nincsenek kint kapcsolatai, akkor ők tudnak a leginkább hatékonyan segíteni.

Anya nagyon megnyugodott, hogy a kávézgatás alatt ezt a problémát is sikeresen megoldottuk, mert nagyon rá volt már kattanva a témára, nem akartam neki csalódást okozni azzal, hogy nem tudok segíteni neki ausztriai állást találni.