Anyukák ha kávéznak… avagy ki honnan rendel pelenkát

Szeretem a két legjobb barátnőmet, mert valahogy mindig ugyanabban az életszakaszban tartunk már gimi óta. Akkor azt beszéltük meg, hogy kinek ki tetszik, hogy ki honnan vesz majd szalagavató ruhát, és ki milyen egyetemre jelentkezik. Aztán jött a ki hová megy tovább az egyetemről, miről írja a szakdolgozatát, és hol tervez elhelyezkedni. Aztán a ki tud megbízható esküvőszervezőt, jó DJ-t, olcsó menyasszonyi ruhát. Majd a ki melyik orvoshoz jár, milyen terhességi vitamint szed, és hol fog szülni.

Mostanában pedig a legkedveltebb témáink a melyik a legjobb bébiétel, a hol lehet jó babaruhát kapni, és a létezik-e olyan webshop, ahol nagyobb csomagban lehet pelenkát venni, ami nem fogy el egy hét alatt.

Az egyik csaj a https://www.lord.shop.hu-t ajánlja

Legutóbb, amikor összeültünk kávézni, megint arról beszélgettünk, hogy valami rettenetes, hogy sehol nem tudunk jó áron sok pelust venni. Ekkor ajánlotta az egyik barátnőm a https://www.lord.shop.hu webshopot, amire miután hazaértem, azonnal rákerestem.

Az oldal egyébként főleg baba-mama témájú higiéniai termékeket forgalmaz, de nagyjából minden olyan terméket megtalálhatunk rajta, ami a személyi higiéniához kell. Vannak például női és férfi kozmetikumok, tusfürdők, borotválkozási kellékek és szájápolási cuccok. De még különböző háztartási cikkeket és sebtapaszt is találhatunk rajta.

Röviden tehát a https://www.lord.shop.hu egy igazán fontos oldal kb. mindenkinek, aki háztartást vezet, hiszen itt tényleg minden megvan egy helyen, és mivel webshop, természetesen házhoz is szállítják, úgyhogy például nem kell a síró gyerekkel nekivágni pelenkát vadászni valamelyik drogériában.

Engem a pelenka téma vonzott be

Ugye az én fő okom amikor rákerestem a https://www.lord.shop.hu weboldalra az volt, hogy a barátnőm sok időre elég, tehát hatalmas méretű és nagyon kedvező áron kínált pelenkacsomagokról mesélt.

Nos… Igaza volt, valóban remek pelus pakkok vannak az oldalon. Ráadásul van még valami, ami szerintem hatalmas segítség minden kezdő anyukának!

A https://www.lord.shop.hu kínálatában elérhetők úgynevezett pelenka próbacsomagok, melyek kisebb kiszerelésben tartalmaznak különféle termékeket (pl. pelenkát, nedves törlőkendőket, popsikrémet). A próbacsomag szerintem azért nagyon jó ötlet, mert lehetőséget ad arra, hogy kipróbáld, valóban megfelel-e kisbabád bőrének az adott cucc anélkül, hogy mondjuk betáraztál volna egy havi törlőkendőt valami olyan gyártmányból, amitől kiütéses lesz a pici.

Szintén nagyon jó összeállításokat találhatunk ha a “Kész csomagok” fülre kattintunk. Itt különböző életkorú kisbabák számára találhatunk egy hónapra elegendő pelenkából és törlőkendőből álló életmentő csomagokat.

De természetesen ha már ott voltam, szétnéztem

Mivel nagyon megtetszett a higiéniai termékeket forgalmazó oldal, alaposan körülnéztem. Az igazság az, hogy egészen mostanáig nem rendeltem semmit, mert egyszerűen nem akarom, hogy valamit ne vegyek észre, és kimaradjon ebből a csodás lehetőségből.

A jelenlegi helyzetre való tekintettel természetesen eldobható maszkot is találunk a webshop termékei között, így elhatároztam, hogy abból is bevásárolok, mert egyszerűen sose lehet elég. Valahogy mindig elfogy.

Itt tényleg minden van, még alapvető egészségmegőrző termékek is

Ahogy fentebb írtam, a https://www.lord.shop.hu webshopban még olyan termékeket is találhatunk, mint a kisgyermekes háztartásokban nagyon hamar fogyóeszközzé váló sebtapasz.

Emellett azonban egyéb egészségmegőrzési szempontból fontos dolgokat is vásárolhatunk. Mégpedig a legfontosabb vitaminokat ahhoz, hogy mindegyikünk immunrendszere a toppon legyen. Ez – főleg a jelenlegi helyzetben – nagyon fontos, úgyhogy hálás vagyok, hogy van egy weboldal, ahol tényleg mindent megkaphatok, ami a családom egészségéhez és tisztaságához kell.