Eldugult a kávézónkban a lefolyó

Már 3 éve, hogy megnyitottuk a kis családi kávézónkat Budapest egyik sétálóutcájában. Régi vágya volt ez a szüleimnek, és szerencsére a bátyámmal mi is tudtuk kamatoztatni az üzletben a tudásunkat. Ő kereskedelmi szakon végzett, én pedig könyvelő vagyok, úgyhogy nagyon jól össze tudunk dolgozni szerencsére. Azt mondják, hogy a családdal nem szerencsés üzleti kapcsolatban állni, de szerencsére nálunk nem voltak még tányértörős balhék. A kávézó szuperül üzemel, sok a vendég, és mindig igyekszünk újdonságokkal is szolgálni. Nyaranta gyakran mi is beállunk a pultba. Mindegyik évszakban nyitva vagyunk, de nyilván a nyár a legjövedelmezőbb hónap, de szerencsére a helyiek is nagyon szívesen ülnek be hozzánk egy téli séta után egy pohár forralt borra, vagy éppen forró csokira.

Tavaly nyáron viszont nagyon pórul jártunk. Egy reggeli nyitásnál, a bátyámmal arra lettünk figyelmesek, hogy valami nagyon fura szag árad a mosdók felől. Elképzelni sem tudtuk, hogy mi lehet a probléma, mert mindig mindent ellenőrizni szoktunk záráskor. De hamar rájöttünk, hogy bizony, eldugult az egyik wc. Azonnal rá is kerestem a neten, hogy “duguláselhárítás ár“, de mondta a bátyám, hogy a vizgazfutesszerelo24.hu oldalát nézzem.

Hát, ez volt az első alkalom, hogy egy olyan vízszereléssel foglalkozó cég oldalára tévedtem, ami kifejezetten tetszett. Nagyon modern, színes, de ami még ennél is fontosabb: átlátható. Sőt, minden problémára van egy külön aloldaluk is, ahol kicsit részletesebben kifejtik, hogy vajon mi okozhatta a problémát. Ennek megfelelően rögtön a wc dugulásról szóló infók felé vettem az irányt. Itt leírták, hogy például okozhat dugulást, és ennek következtében “visszafolyást” például a haj, szőr, nyilván a különféle nem oldódó anyagok, mint a szövet, de akár egy tampon is. Úgyhogy ezután már igazán kíváncsi lettem, hogy vajon mit fognak találni majd a szakemberek.

Igazából ennél a pontnál már meg is feledkeztem a duguláselhárítás áráról, azt akartam, hogy mielőbb kijöjjenek a vizgazfutesszerelo24.hu szakemberei. Fel is hívtam a számot, gyorsan elrebegtem mi a probléma, és hát, meglepve azt tapasztaltam, hogy nagyon segítőkészek és kedvesek voltak. Nem is kellett mondanom, hogy sos-be kéne megoldani a dolgot, mert már mondták is, hogy 1 órán belül ki is tudnak jönni.

A telefon után még egy kicsit nézelődtem az oldalon, és azt olvastam, hogy az elvégzett munkára garanciát vállalnak, ami akár 5 év is lehet. Persze gondolom ez függ az elvégzett munka “nagyságától” és komolyságától, de nekem ez abszolút pozitív volt. Ekkor vettem észre azt is, hogy van egy “hibajelentő” fül is az oldalon, ahol visszahívást lehet kérni tőlük.

A szakértelmet az tükrözte igazán számomra, hogy részletesen leírják mivel és hogyan dolgoznak, igaz, nekem ez sok mindent nem mondott, hiszen nem értek hozzá, nem ismerem a módszereket, de az biztos, hogy engem meggyőzött a szakértelemről. Egyébként elég közérthetően van megfogalmazva minden, szóval, amit egy laikusnak tudni kell, azt jól átadják.

Na de: az ígéreteknek megfelelően 1 órán belül tényleg kint is voltak, felszereléssel meg minden, és szuper gyorsan megoldották a problémát. Elmondták, hogy csak egy egyszerű dugulásról volt szó, de hát mint tudjuk, egy kis apróság is tud nagy zűrzavarokat okozni.

Szerencsére, ők nem az a cég, akik le akarják húzni az embert a duguláselhárítás árával, és zsebre dolgoznak, mert kaptunk tőlük számlát, kérés nélkül. Úgyhogy, a szerelést el is tudjuk számolni a biztosítóval.

Nekem nagyon szimpatikus volt maga a cég, a kiérkező szakemberek és a profizmusuk, úgyhogy gyorsan fel is írtam magamnak a honlapjuk nevét és a telefonszámot, kitűztem az irodába egy jól látható helyre, hogy ha bármikor baj történne, akkor azonnal tudjuk, kit kell hívni.

duguláselhárítás ár