Milyen kávé akciók érhetők el jelenleg?

Kávé. Az életünk része.

Ez egy pontos megfogalmazás lehet sokaknak, hiszen a világ néhány legnépszerűbb italában (a víz, kávé, sör és bor után) a kávét találjuk. Sokan egyszerűen el sem tudják képzelni az életüket enélkül. Kávé jöhet ébredés után vagy legkésőbb otthonról indulás előtt vagy közvetlenül indulás után, a sarki kis café-ban, aztán lecsúszik egy a munkahelyen ebéd után, késő délután pedig még egyre szükség van, hogy estig kibírjuk. Magadra ismersz? Hát, én igen 🙂

És persze a kávé nincs ingyen. A 150 Ft-os kisbolti gépi espresso, az otthoni kapszula vagy kávépor, őrölt kávészemek vagy a Starbuck 1000 Ft feletti finom vaníliás latte-je sem. És ki nem örül egy jó kis akciónak? Nemrég hallottam egy oldalról, az a neve, hogy Akcióleső, ahol mindenféle akciós újságokat és más akciókat találhatunk. Rákerestem, hogy kávéra van-e valami elérhető akció.

És volt bizony: a Metro újságban még holnapig elérhető, egy 4 hetes akció végén vagyunk, ami kávéra és teára fókuszál. 4 db Dolce Gusto kávékapszula vásárlása során egy ajándék, 2×250 g Omnia kávé 16% kedvezménnyel, Jacobs kávékapszulákra 23%-os akció, míg Illy kapszulákra 15%. Még egy ajánlaton megakadt a szemem: Jardin Ethiopia szemes kávéra nemcsak 18% árengedmény jár, de egy thermo bögre is!

Aztán volt egy másik, különleges lehetőség is: egy kupon. Ez korlátlan kávéfogyasztást ajánlott, reggelivel vagy önellátással a hévízi tónál egy vagy két fő részére. 20.900 Ft helyett 6900 Ft az ár, de ez nyilván nem a végleges. Utána is mentem: kiderült, hogy sajnos ez az ajánlat lejárt már. De azért eljátszottam a gondolattal. Miben mennék oda? Először is egy új cipőben és egy új táskában. És ha ezt is kedvezménnyel tenném meg, irány az akcioleso.hu/ccc-akcios-ujsag.

Az újságban jó áron elérhető újdonságokat találok, mint a CCC saját márkái, pl. Sprandi, Gino Rossi, Jenny Fairy, Lasocki, Lanetti, DeeZee és népszerű sportos márkák is, mint az Adidas és a Puma. Arra érdemes figyelni, hogy nehogy kicsússzunk az akciók idejéből: a jelenlegi újság például november hónapra, elsejétől harmincadikáig érvényes, de van, hogy csak heti vagy akár 3 havi periódust adnak meg a kedvezményekre. Most 10 dupla oldalon találunk 76 cipőt, az én kedvencem a piros 8002-04-es piros bokacipő: azt hiszem, a színe fogott meg.

Nemcsak egy akciós újságot találok, hanem rengeteg másik CCC akciós terméket is lentebb. Van itt rengeteg minden, például kiegészítők. Már ezer forint alatt lehet ékszereket (pl. karkötők, nyakláncok, fülbevalók), csatokat, kulcstartókat (szivárványos, halas, kagylós, kaktuszos) és kendőket venni, 500 Ft alatt haj kiegészítőket (LOVE, KISS, SEXY, angel feliratú csatok több színben is)

Úgy tűnik, akár kávé-, akár ruha akciókban gondolkodunk, az Akcióleső nagyszerű kiindulópont lehet számunkra!

.