Valaki a kávézóban felejtette a táskáját

Az egyik szokásos karácsonyi programunk az, hogy az egész család elmegy a kedvenc kávéházunkba. Nem csak a finom kávék miatt szeretjük ezt a helyet, de a hangulata miatt is. A díszelemek és a bútorok tesznek róla, hogy igazán kellemesen érezhessük ott magunkat.

Már attól jó érzés fog el minket, ha csak belépünk az ajtón, mert ilyenkor azonnal megcsapja az orrunkat az isteni kávéillat.

A másik dolog, amit igazán szeretünk a családommal, hogy az asztalok sincsenek olyan sűrűn rakosgatva. Sokkal jobb úgy kávézgatni és üldögélni a családommal és a barátaimmal, hogy közben mások nincsenek hozzánk túl közel, hiszen az olyan furcsa, ha mindenki hallja, hogy éppen mi hangzik el a szomszéd asztalnál.

Sajnos sok kávézó elköveti azt a hibát, hogy túl sok asztalt és széket rak ki egy túl kis helyre. Persze értem én, hogy ha több vendég fér el egyszerre, az nagyobb bevételt jelent nekik, de azért egy határt be kéne tartani, én legalábbis így gondolom.

Én itt általában mindig valamilyen különlegesebb kávét szoktam kérni. A személyes kedvencem az arab kávék világa, mert ők gyakran használnak olyan fűszereket ezeknek az italoknak az ízesítéséhez, amiket én nagyon kedvelek.

Egyébként én még ismerem a kávéháznak a tulajdonosát is. Azt kell róla tudni, hogy ez neki nem csak kizárólag egy üzlet, mert ő is igazi kávérajongó. Több helyen is volt már a világban, ahol mindig kipróbálja a kávékülönlegességeket. Sokszor így merít ötleteket a saját receptjeihez is.

A kávézónak a működtetésében is komolyan részt vesz. Igaz, hogy ő a tulajdonos és a vezető, de attól még gyakran lehet látni, ahogy a pultban áll, és éppen kávét készít.

Talán ez lehet ennek a kávéháznak a sikerének a titka. Ez nem csak egy üzlet, de egy szenvedély is.

Képzeljétek, most mikor beültünk oda pár napja, az asztalunknál találtunk egy gyönyörű táskát. Leadtuk a pultnál, hogy a tulajdonos majd visszajöhessen érte, ha rá jött, hogy elhagyta.

Meg is érkezett egy lány a táskáért, aki nagyon hálás volt nekünk. Mivel nagyon tetszett a táskája, ezért megkérdeztem hogy honnan szerezte. Azt mondta, hogy csak menjek fel az annataska.hu internetes felületre, és ott majd meg fogom találni, sok más szép táskával együtt.

Miután megérkeztem haza, az első dolgom az volt, hogy megnézzem magamnak ezt a webes áruházat.

Elöljáróban annyit nyugodtan kijelenthetek erről a helyről, hogy itt a táskák online vásárlásának a módját tökéletesre fejlesztették.

Itt a termékek közötti keresgélés, a rendelés és a vásárlás is úgy lett kialakítva, hogy a vásárlók számára ezek a lehető legnagyobb kényelemmel járhassanak.

A weblapnak a főoldala is már azt az érzést keltette bennem, hogy egy nagyon megbízható online boltot találtam magamnak.

Tetszik az, hogy nem csak a nőkre gondoltak, hiszen találhatunk itt férfiaknak szánt táskákat is. El is döntöttem, hogy nem csak magamnak, de apukámnak is fogok innen majd rendelni valamit, mert sosem volt egy jó táskája.

A főoldalon már csak azért is érdemes eltölteni egy kis időt, mert itt találhatjuk meg a kiemelt ajánlatokat. Itt bizony igazán komoly gyártók által készített darabokat találhatunk, amelyek ráadásul még csak nem is túl drágák, köszönhetően az itt található hihetetlen nagy árengedményeknek.

Természetesen nem feltétele a vásárlásnak az, hogy regisztráljunk, de ettől függetlenül én nagyon javaslom. A regisztrált vásárlók ugyanis bekerülnek egy pontgyűjtő rendszerbe, aminek köszönhetően további kedvezményekre lehet szert tenni. Ennek a rendszernek a részleteiről egy külön menüpont tájékoztat minket a weboldalon. Miután már van saját fiókunk az annataska.hu oldalán, onnantól kezdve könnyedén tudjuk majd ellenőrizni azt, hogy hány pontunk is van. Azt is fontos tudni, hogy ezeket a kedvezményt adó pontokat nem kell mindig felhasználni. Ha valaki úgy látja jónak, akár azt is megteheti, hogy gyűjtögeti őket, és majd egy későbbi vásárlás alkalmával használja fel azokat.

Én általában a márkák alapján szoktam válogatni magamnak, és ez akkor is igaz, mikor a táskákat online nézegetem. Emiatt nekem különösen egyszerű itt a dolgom, hiszen a weblapon jól láthatóan fel vannak sorolva az itt fellelhető márkák. Ezek mind világhírűek, így a minőségben egészen biztos, hogy nem fog minket itt csalódás érni.

Én mindenképpen egy Bugatti táskát akartam vásárolni, így csak annyi volt a dolgom, hogy kiválasztottam magamnak azt a kategóriát.

A választék még úgy is hatalmas maradt, hogy eléggé leszűkítettem a lehetőségeket. Igazából még nem tudtam, hogy pontosan milyen táskát szeretnék, szóval azt ott helyben kellett kitalálnom. Egyszerűen csak görgettem a weboldalon, és figyeltem, hogy mely táskák lesznek azok, amik igazán felkeltik az érdeklődésemet.

Elsőre magamnak akartam táskát vásárolni, de aztán megláttam így egy férfi táskát, amiről rögtön azt gondoltam, hogy ez jó lesz majd az édesapámnak. Gyönyörű szép kialakítású, szürke színű táska volt, amihez alapból járt 20% kedvezmény. Nagyon hamar a netes bevásároló kosaramban landolt.

Magamnak azonban még mindig nem sikerült választanom! Ekkor tűnt fel, hogy a weblap baloldalán van egy kis segítségem: beállíthatom, hogy milyen típusú táskákat szeretnék látni. Na, ezzel már sokkal egyszerűbb dolgom!

Beállítottam, hogy csak a női válltáskákat lássam, mert úgy éreztem, hogy most egy olyanra lesz szükségem.

Annyi jó darabot mutatott így nekem a webshop, hogy még mindig nehezen tudtam választani. Egy óra gondolkodás után azonban végre ez is sikerült.

Rendeltem egy gyönyörű szép, zöld válltáskát is.

Tovább mentem a vásárláshoz, ahol egy meglepetés fogadott: a szállításért nem is kell majd fizetnem semmit, mert a rendelésem elért egy bizonyos összeget. Itt még azt is kiszámolták nekem, hogy az árengedményeknek hála mennyit spórolhatok. Itt döbbentem rá, hogy itt aztán valóban milyen olcsón is lehet vásárolni.

A két táskát úgy rendeltem meg, hogy házhoz szállítsák, de egyébként arra is van lehetőség, hogy egy csomagátvevő fiók segítségével jussunk hozzá a csomagunkhoz.

A szállításra nem kellett sokat várnom, pont úgy, ahogy a weboldal is ígérte. A futárnak készpénzben fizettem, de egyébként más fizetési megoldások is lehetségesek.

Ha táskák online vásárlásán gondolkodtok, akkor hallgassatok rám, és próbáljátok ki az annataska.hu oldalát. Itt a legjobb minőséget fogjátok csak megkapni, és közben még jelentős összegeket is tudtok spórolni! Én máshonnan már nem is fogok táskákat rendelni, az már biztos!

Alig várom a következő hírlevelet, mert biztos vagyok benne, hogy további fantasztikus akciók várnak majd még itt engemet. Amennyiben ha maradt volna bármilyen kérdésetek, akkor nyugodtan írjatok az elérhetőségek között megtalálható email címükre.