Székhelyszolgáltatásról olvasás miatt hűlt ki a kávém

A napjaimnak igen fontos részét képezik azok a pillanatok, amikor le tudok ülni nyugodtan meginni a kávémat. Ilyenkor egy kicsit lecsendesedik körülöttem a rohanó világ. Nálam a kávékészítésnek kész rituáléja van, amit nem nagyon szeretek máshogy csinálni, csak ahogy megszoktam. Miután lefőtt a kávém, le szoktam ülni a kanapéra, és ekkor szoktam felvenni a fonalat, hogy mi is történik a nagyvilágban, mik az új dolgok. Egy ilyen alkalommal találtam rá egy hirdetésre, amelynek szövegében csak két szó szerepelt: székhelyszolgáltatás újlengyel. Korábban hallottam már információtöredékeket erről a szolgáltatásról, de mélyebben nem néztem utána, így úgy gondoltam, hogy éppen itt lenne az ideje.

Így találtam rá a szekhelyszolgaltatas24.hu-ra. Mivel volt egy kis időm, arra gondoltam, hogy jobban utánanézek ennek az egész szolgáltatásnak, hátha egyszer jól fog jönni, ki tudja. A székhelyszolgáltatás újlengyel városában egy iparűzési adó mentes szolgáltatás. Az önkormányzat a megszokottal ellentétben nem szed helyi iparűzési adót, így egy csomó pénz a vállalkozásoknál marad. Ez számos nagy cégnek vonzó volt már, mint például a Morgan Stanley vagy a CIB Bank. Ez a település Dabas járásban található, nem messze Budapesttől.

Ha valaki a székhelyszolgáltatást választja, akkor egy csomó terhet levesz a saját válláról. Ahogy olvastam, a legnagyobb könnyebbség, hogy nem kell adminisztrációt fenntartani, ezáltal irodát bérelni, vagy a saját lakhelyünket megtenni székhelynek. Az irodabérlés elhagyásával már egy csomót spórolhatunk, hát még ha azt hozzászámítjuk, hogy nem kell a váratlanul betoppanó hatóságoktól tartanunk. Ugyanis, ha a saját lakóhelyünk a cég székhelye, akkor ez bizony könnyen megtörténhet. Ebből következik, hogy ha kényszerintézkedést kell a hatóságoknak alkalmaznia, akkor azt is a székhelyszolgáltató fogja eltűrni. Felmerülhet az emberben az a kérdés, hogy a rendben van, hogy nem kell adminisztrációt fenntartani, de mi van akkor, ha ügyfeleket kell fogadnunk? Én itt arra gondoltam, hogy ha más nem, nyilván a saját otthonunkban fogadjuk őket, ám a szekhelyszolgaltatas24.hu-nak erre is van megoldása. Ugyanis az ügyfeleik számára biztosítanak tárgyalót havi egy alkalommal. Ez első hallásra kevésnek tűnhet, de a weboldalukon lehet olvasni, hogy ez az esetek többségében elég is szokott lenni.

A szekhelyszolgaltatas24.hu immár több mint 11 éve foglalkozik ezzel a szolgáltatással, az elsők között kezdték, így nagy tapasztalattal rendelkeznek. Eleinte csak Budapesten voltak elérhetőek, azonban később a nagy érdeklődésre és népszerűségre való tekintettel elindították az újlengyeli székhelyszolgáltatást is, ami nagyon jó döntésnek bizonyult. A hatóságkezelésben is hathatós tapasztalattal rendelkeznek, a weboldaluk szerint nem nagyon volt még olyan ügy, amellyel ne tudtak volna mit kezdeni. A cég a piac legkomolyabb stabilitással rendelkező szereplője, ugyanis megkapták a Bisnode AA kategóriát, és csak egyetlen pontjuk hiányzik a nemzetközileg legmagasabb AAA kategóriához, amelyeket reményeik szerint a közeli jövőben meg is fognak kapni.

Észre sem vettem, hogy mire elolvastam ezeket az információkat, ki is hűlt a kávém, amit amúgy szigorúan forrón iszom csak meg. Most az egyszer nem bosszankodtam emiatt, hiszen hasznos dologgal töltöttem az időt. Elhatároztam, hogy a vállalkozó barátaimmal meg fogom osztani a tudásom a szekhelyszolgaltatas24.hu szolgáltatásával kapcsolatban, hátha jól fog jönni nekik. Magamnak is elraktároztam ezt az információt, hátha a későbbiek során saját vállalkozás alapításába fogok. Ki tudja, mikor fog jól jönni. Az én bizalmamat már így látatlanban is elnyerte a szekhelyszolgaltatas24.hu.

székhelyszolgáltatás újlengyel