Jó kávé mellé kiváló táska

A minap Kriszti barátnőmék kávézójában segédkeztem, először elmentünk bevásárolni más termékeket a kávézóba, majd nyitás előtt odaértünk, hogy elő tudjuk készíteni a gépeket. Már felkészülten, friss szendvicsekkel és süteményekkel vártuk a vendégeket. A kávézót már régóta üzemeltetik nem rég estek át egy kisebb felújításon, melytől azt várják, hogy nagyobb vásárlói tömeget tud megmozgatni. A saját, helyben pörkölt kávéjukat forgalmazzák, melyek az avatatlan ízlelőbimbóval rendelkező vendégeik is nagyon értékelni szoktak. A hátsó helyiségükben, az éppen aktuálisan fogyó kávéfajtát pörkölik, és mindig friss, illatos termékekkel dolgoznak. Mely illata becsábítja a vevőket, majd az üzletbe érve a frissen lefőzött kávé maradásra bírja őket, és később pedig a visszatérésre ösztönzi őket.

Én mivel nagyon ritkán fordulok meg a kávézójukban a törzsvendég körüket természetesen nem ismerhetem, Kriszti barátnőm mondja mindig, hogy ha nem is rendel a betérő vendég, milyen kávét kér, és milyen kávét kell kivinni a részére. Egy ilyen férfi vendég tért be hozzájuk most is. Nagyon kellemes kisugárzású volt, és férfi oldaltáskát viselt.

A férfi oldaltáska nem mindenkinek áll jól, ezért meg is dicsértem a férfi által viseltet. Neki kifejezetten illet a stílusához és az egyéniségéhez, látszott rajta, hogy rendkívül jó minőségű, eredeti bőr termékről beszélünk.

Meg is kérdeztem tőle, hogy hol vásárolta, mivel szerintem a páromnak is nagyon jól állna ez a fajta és stílusú férfi oldaltáska. Ahogy kifejtette a kedves vendég, ő is sokat keresett ilyen stílusú és remek minőségű termékeket.  Amikor is rátalálta egy honlapra ahol minden korosztály számára, és stílusban, nemeknek megfelelően rengeteg táska található.

Ezen az oldalon kezdett keresni, könnyű dolga volt mert nagyon jó és vásárlóbarát holnapkialakítással dolgozik a cég. Sok kategória megtalálható, melyet kiválasztva a találatokat szűkíteni tudja a vásárló, attól függően, hogy ki milyen személynek; női, illetve férfi, valamint az alkalomhoz és stílushoz illőt is ki lehet választani. Remekül megoldható a gyors keresés az oldalon, mely a kategóriáját leszűkítette a kávézó vendégének. Itt lehetősége volt újabb szűkítésre, ha nem szerette volna megnézni az összes ebben a kategóriában lévő terméket. Azt mesélte, hogy ezen oldalon színre és méretre is tudott keresni, ami azért volt jó, mert ő már a férfi oldaltáska keresés előtt eldöntötte, hogy barna bőrt szeretne, és hogy lehetőséghez mérten elválasztás is legyen benne, a jobb pakolhatóság érdekében.

Nagyon megtetszett neki két termék, de nem tudott dönteni ezért felhívta az ügyfélszolgálatot, hogy a fényképeken és a termékleíráson túl, más információhoz is jusson. Nagyon jó megoldásnak találta, hogy a termékről a vizuális ingerek felkeltése érdekében fényképet is mellékelnek, ez egy online boltnál elengedhetetlen, így a vásárlókat könnyebb döntésre is ösztönzik. Valamint a telefonbeszélgetést követően, ahol mindenre készségesen és szakszerűen érkezett válasz. Biztossá vált, hogy azt a terméket választja, amelyet most a kávézóban is hord.

férfi oldaltáska

A neten történt megrendelés után, pár napon belül a kezében is tarthatta a táskát, nagyon jó minőségben és pont úgy, ahogy ő elképzelt magának, és amilyenek a fényképen voltak, nem volt olyan csalódott érzete, hogy becsapták volna, hogy a megrendeléskori kép másmilyen lenne, mint amilyet a kezében tart. Ami nagyon nagy meglepetésként érte, az az volt, hogy cég biztosítja egy bizonyos összeg felett, hogy a házhoz kért szállítást díjmentesen vállalják. A vendég férfi oldaltáskának ára ezen összeghatár felett volt, ezért a kiszállítási díja ingyenese volt. Ez egy remek fogás a cégtől, ezzel is vásárlókat tud megnyerni magának, sokaknak nagyon imponáló, hogy ilyen kedvezményeket tudnak igénybe venni.

És az sem elhanyagolható a beszámoló tekintetében, hogy a vendég megosztotta velem, hogy ha nem tetszene, nem érezni stílusának a táskát, 30 napos visszavásárlási garanciát biztosít a cég. Nagy biztonságérzetet nyújt ez a vásárlók részére, hogy ilyen megbízható cégtől tudnak rendelni, akik vállalják ezt a plusz szolgáltatást. Több sem kellett számomra, hogy a kellemes kávé fogyasztás mellé, megkérdezzem, hogy pontosan melyik is ez a cég, akiktől vásárolt, hogy én is tudjak tőlük rendelni, annyira megtetszett az elmondottak alapján.